Katkı maddesi içermeyen 100% doğal tatlar
Türk Gıda Kodeksine uygun olarak, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının izni eşliğinde üretimini sürdüren şirket, bugün adeta iç piyasada lider konumunda yer almakta. Bunun yanında yabancı piyasalardaki payını da günden güne artırmaktadır. Hava almayan paketlerde yaptığı sunum ile bu anlamdaki payını da artırmayı başarıyor.
Hem daha sağlıklı hem de daha geniş bir kitleye ulaşabilen ürünler ortaya çıkarabiliyor. Yüksek kalite standartları taşıyan, hijyene son derece önem verilen üretim, gelenekselliğinden ödün vermeden sürüyor. Bunun yanında söz konusu olan AR – GE çalışmaları, ürünü geliştirirken, gelenekselliği geri planda bırakmıyor.
Bugün de halen lezzetli bir lokum yenildiğinde geçmişte bir yerlerde kalmış olan güzel anlar insanın gözünde canlanabilir. Adeta kokular gibi bazı anıları ölümsüzleştirdiğini söylemek mümkündür. Buna bağlı olarak da lokumun, geleneksel tariflerin, kültürel bir değer olarak lokumun sahip olduğu niteliğin değişmesi ya da değiştirilmesi söz konusu değildir. Sadece bu lezzetlerin çeşitli geliştirme çalışmaları ile daha nitelikli bir şekilde sunulması büyük bir gereklilik olarak karşımıza çıkar.
Özen ve yoğun bir çalışma, yılların birikimi ve tecrübesi ile bir araya gelince, sonucun çok da kötü olması beklenemez.